Sula 

nga Toni Morrison #Roman; #Letërsia Amerikane; #Nobelistët

Përktheu: Manushaqe Bako

Numri i Faqeve: 156

Përshkrim i shkurtër 

“Toni Morrison është Rrëfimtarja e Madhe Amerikane… Proza e saj mbetet një mrekulli… një përzierje e retorikës kulmore letrare dhe e bisedës së thjeshtë.”

–Pol Grei, Time “Toni Morrison është romanciere e jashtëzakonshme.”

–Bruk Elën, New York Times Book Review

“Vepra e Morrisonit e ka zanafillën në prozën letrare të Ulfit, Xhojsit, Heminguejit, Foknërit… Arritja e saj qëndron në faktin që ia ka përshtatur këtë traditë të letërsisë moderne lëndës së vet…, duke e kthyer kësisoj në të re.”

–Lui Mënand, The New Yorker “Elokuenca e saj, origjinaliteti, vizioni përcëllues mbi botën, janë të paepur.”

–Patricia Tërner, San Francisco Chronicle

“Aftësia e Morrisonit në përdorimin e fjalëve të thjeshta për të prodhuar fraza lirike e me shkëlqim dhe për të evokuar perceptime të sakta emocionale është e jashtëzakonshme. Vepra e saj përmbush në mënyrë brilante ngarkesën në tipizimin madhështor dhe gravitetin moral, që çdokush me të drejtë do të priste nga një laureate e Çmimit Nobel në letërsi.”

–Glen MekNet, Baltimore Sun

Çmimi: 600.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !