Histori Dashurie

nga Erich Segal #Roman

Përktheu: Manushaqe Bako

Numri i Faqeve: 140

Përshkrim i shkurtër

Historia e një lojtari të pasur të Harvardit dhe e një mjeshtreje të zgjuar të muzikës në Redklif, që nuk kanë asgjë të përbashkët përveç dashurisë… dhe kanë mundësinë të ndajnë gjithçka… veç kohës.

Jo thjesht histori… “Histori Dashurie” është një eksperiencë. Lexuesi, që i bashkohet këtij libri, do të ndihet më shumë si një personazh i pashkruar i Segalit sesa thjesht lexues, duke e jetuar historinë nga brenda… Në këtë histori dashurie ju nuk jeni thjesht vëzhgues.

Çmimi: 450.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !