Sherlok Holmsi dhe Çështja e Zagarit të Baskërvillëve

nga Sër A. K. Dojl #Roman; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Manushaqe Bako

Numri i Faqeve: 240

Përshkrim i shkurtër

Çështja e Tij më e Madhe !

Mallkimi i një zagari mbinatyror sjell Sherlok Holmsin dhe dr. Uotsonin në shqopishtën e errët për të zgjidhur misterin e vrasjes së Sër Çarls Baskërvillit. A do ta

gjejnë ata vrasësin në kohë, për të parandaluar një tjetër vrasje? Dhe çfarë sekretesh të çuditshme po përpiqen të fshehin njerëzit brenda dhe jashtë Vilës Baskërvill?

Ndiqni detektivin më të madh të të gjitha kohërave, teksa zgjidh këtë çështje enigmatike!

Çmimi: 620.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !