Dhembi i Bardhe

nga Xhek London #Roman; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Manushaqe Bako

Numri i Faqeve: 240

Përshkrim i shkurtër

Pjesërisht ujk, pjesërisht qen, me forcën dhe kurajën e të dyve në gjakun e vet, Dhëmbi i Bardhë është një këlysh jetim në kufirin e ngrirë të Jukonit. Bota e tij është me armiq: kafshë dhe njerëz. Instinktet e lindura dhe metodat e përfituara e mësojnë të gjuajë… të luftojë… të fitojë! Asgjë tjetër nuk ka rëndësi. Njerëzit e shfrytëzojnë dhe abuzojnë me të derisa një njeri i mëson kafshës fisnike të njohë tiparin e vet më domethënës: besnikërinë. Vetëm atëherë Dhëmbi i Bardhë mund të përballet me sfidën më të rrezikshme nga të gjitha!

Çmimi: 620.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !