Drakula

nga Brem Stokër #Roman; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Manushaqe Bako

Numri i Faqeve: 240

Përshkrim i shkurtër

Terror në mes të Natës!

Xhonatan Harkëri dërgohet të takojë një klient të kompanisë së tij në një pjesë të largët të Evropës. Kështjella është e shkretë dhe konti është mikpritës tepër i çuditshëm. Por i riu Xhonatan nuk dyshon fare se ai dhe njerëzit rreth tij do të vihen në rrezikun më të madh dhe në llahtarin më të tmerrshëm që dikush mund të përfytyrojë! Tani ata duhet ta gjejnë dhe ta shkatërrojnë Drakulën, përpara se t’i gjejë ai dhe të shkatërrojë secilin prej tyre!

Çmimi: 620.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !