I Fundit i Mohikaneve

nga Xh. F. Kuper #Roman; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Ajsela Koka

Numri i Faqeve: 116

Përshkrim i shkurtër

Një luftë e përgjakshme mes Britanisë së Madhe dhe Francës po zhvillohet në kufirin amerikan. Dy motra duhet të kalojnë mespërmes territorit armik, për të takuar babanë e tyre. Kush mund t’i ndihmojë? Një renegat skaut, i quajtur Syfajkoi dhe dy indianë guximtarë. Hidhuni bashkë me ta në një aventurë të magjishme, mes një natyre të egër po aq sa edhe vetë njerëzit e saj. Fluturoni në botën e një libri tejet emocionues, sepse i tillë është…

Çmimi: 450.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !