Hajdi

nga Johana Shpyris #Roman i përshtatur për Fëmijë 8-12 vjeç

Përktheu: Dritan Koka

Nr i faqeve: 240

Përshkrim i shkurtër

Shkëlqimi i Alpeve!

Hajdi, një vajzë nga Alpet madhështore të Zvicrës, gjen bukurinë dhe urtinë e thjeshtë në natyrë. Duke jetuar në një mjedis pothuajse krejtësisht të mbyllur, me gjyshin e vet të çuditshëm, Hajdi fiton një dashuri të veçantë për bimët dhe kafshët, që sheh nëpër kodra e lëndina. Po jeta e saj ndryshon papritur, kur e marrin për të jetuar në qytet. Atje miqësohet me një vajzë të paralizuar dhe njeh shokë të rinj. Sidoqoftë Hajdi e ndien së tepërmi mungesën e jetës së mëparshme të malit. Aventurat e saj në shtëpinë alpine dhe ato me miqtë qytetas do t’ju falin lot e buzëqeshje dhe do t’jua ngrohin zemrën!

Çmimi: 620.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !