Seria 2 TWISTED, Lojëra

nga Ana Huang përkthyer nga Ajsela Koka #Roman 

Nr i faqeve: 480

Çmimi në kopertinë: 1500 L

Përshkrim i shkurtër

Stoik, mbrojtës dhe arrogant, truproja e elitave, RIS LARSENI,

ka dy rregulla: 1) Të mbrojë klientët e vet me çdo kusht; 2) Të mos përfshihet emocionalisht me ta. Asnjëherë.

Kurrë nuk është tunduar t’i thyejë këto rregulla, derisa takoi… atë.

Brixhita fon Ashebërgun. Një princeshë me të njëjtën kokëfortësi si e tija dhe një zjarr të brendshëm që ia bën rregullat shkrumb e hi. Ajo ishte gjithçka që ai nuk priste dhe për të cilën nuk e dinte se kishte nevojë.

Ditë pas dite, milimetër pas milimetri, ajo ia ul tërë barrierat, derisa ai përballet me një të vërtetë, që nuk mund ta mohojë më: është betuar që ta mbrojë, po gjithçka do është ta shkatërrojë. Ta bëjë të vetën.

Sepse ajo është e tija.

Princesha e tij.

Fruti i tij i ndaluar.

Fantazia e tij e shthurur.

Mbretërore, me vullnet të fortë dhe e lidhur me zinxhirët e detyrës, PRINCESHË BRIXHITA ëndërron lirinë për të jetuar dhe dashuruar sipas zgjedhjes së vet.

Po kur i vëllai heq dorë nga froni, ajo befas gjendet përballë idesë së një martese pa dashuri, për përfitime politike dhe një froni, që nuk e ka dashur kurrë.

Dhe ndërkohë që përballet me intrigat dhe tradhtitë e rolit të saj të ri, duhet të fshehë edhe dëshirën për një burrë, që nuk mund ta ketë.

Truprojën e saj.

Mbrojtësin e saj.

Shkatërrimin e saj përfundimtar.

E paparashikueshme dhe e ndaluar, dashuria e tyre mund të shkrumbojë një mbretëri të tërë… dhe t’i dënojë të dy.

Çmimi: 1,500.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !