Pesëdhjetë Hijet e Greit 

nga E L James; #Roman; #Erotikë; #Autorë Bashkëkohorë

Përktheu: M B Bako

Nr i faqeve 508

Përshkrim i shkurtër

Kur studentja e letërsisë Anastasia Still shkon të intervistojë biznesmenin e ri Kristian Grei, ajo takon një mashkull të bukur, brilant dhe që i ngjall frikë. Ana e çiltër dhe e natyrshme alarmohet kur kupton se e dëshiron këtë burrë dhe, pavarësisht ngurrimit të tij enigmatik, zbulon se digjet nga dëshira për të qenë pranë tij. Pa mundur t’i rezistojë bukurisë së thjeshtë, mençurisë dhe shpirtit të pavarur të Anës, Grei pranon se e dëshiron edhe ai… po sipas kushteve të veta. E tronditur, por edhe e emocionuar nga shijet erotike të pazakonta të Greit, Ana stepet. Sepse pavarësisht gjithë takëmeve të suksesit – bizneseve të tij shumëkombëshe, pasurisë së pamasë, familjes së përzemërt – Grei është njeri i torturuar nga demonë të brendshëm dhe i ngërthyer nga nevoja për të ushtruar kontroll. Kur çifti nis një lidhje fizike pasionante, të çartur, Ana zbulon të fshehtat e Kristian Greit dhe eksploron dëshirat e veta të errëta.

Çmimi: 1,500.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !