Profesori D merr kontrollin

nga Dan Ariely përkthyer nga Dritan Koka #Roman 

Çmimi 600 L

Nr faqe: 120

DEJVIDI  është në telashe! Po bie nga mësimet dhe prindërit, ndryshe, Menaxhimi, po bëhen gati të marrin masa serioze. Si gjithmonë, qeni i tij robot, Pika, i vjen në ndihmë dhe gjen një rrugëdalje nga një burim i papritur – bota e shkencës! Nëpërmjet një serie eksperimentesh krijuese, Dejvidi u provon të rriturve se ata janë po njësoj si ai dhe telashet e tij nuk janë personale, por universale!

Çmimi: 600.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !