Ivani Unik dhe i Pashoq 

nga Katherine Applegate #Roman; #Fantazi; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Manushaqe Bako

Numri i Faqeve: 308

Përshkrim i shkurtër

Unë jam Ivani. Jam gorillë.

Nuk është aq e lehtë saç duket . . .

 

“Duke inkurajuar Ivanin dhe miqtë e tij, ne inkurajojmë njerëzimin dhe mundësitë tona. Lexojeni këtë.”

—Gary D. Schmidt, autori i nderuar me medaljen Newbery për LUFTËRAT E SË MËRKURËS

“Ky rrëfim i bukur, në emër të jetës, do të fluturojë si shigjetë nga zemra e Ivanit në tuajën.”

—Kathi Appelt, autore e nderuar me medaljen Newbery për PËRFUND

“Një libër inteligjent, i guximshëm dhe i shkruar bukur. Thjesht fare, ky rrëfim të ndryshon jetën.”

—Patricia MacLachlan, medaliste e Newbery-it për SARAH, E THJESHTË DHE E GJATË

Çmimi: 800.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !