Bija e Hitlerit 

nga Jackie French #Roman; #Fantazi; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Ajsela Koka

Numri i Faqeve: 158

Përshkrim i shkurtër

Bombat binin, tymi ngrihej nga kampet e përqendrimit, po bija e Hitlerit nuk dinte asgjë nga këto. Gjithçka dinte ishte bota e mësimeve me Fraulajn Gelberin, iriqët që shpëtoi nga e ftohta dhe vizitat emocionuese nga babai i saj i dashur, Dafi. Deri ditën që e shpunë në bunkerin e të atit në Berlin…

Historia e Anës mbi bijën e Hitlerit e magjeps Markun. Mund të kishte qenë e vërtetë? Ka ekzistuar vërtet bija e Hitlerit? Nëse Marku do të kishte patur një baba si Hitleri, do ta kishte dashur?

“… një tribut për fuqinë e tregimtares…”

The Age  “… bukurisht i thjeshtë për t’u lexuar… një histori e besueshme dhe imponuese.”

Sydney Morning Herald

  • Fitues i Çmimit të Lexuesve të Rinj të CBC-së, 2000
  • Fitues i Çmimit të Shoqatës Letrare Kombëtare të Mbretërisë së Bashkuar Uau!, 2001
  • Përzgjedhur në Kategorinë e Trillimit për Lexues të Rritur, çmimet YABBA 2007
  • Libri i Shquar i Shoqatës së Bibliotekave të Shteteve të Bashkuara
  • Çmimet Koala 2007, Memoriali i Nderit

Çmimi: 550.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !