Tokat e Kurajës, Kodi i Nderit 2

nga Erin Hunter #Roman për Fëmijë 8-12 vjeç

Përktheu: Ajsela Koka

Nr i faqeve: 366

Përshkrim i shkurtër

NJË BABUIN që ka zbuluar një akt tradhtie.

NJË ELEFANT i pasigurt për fatin e vet.

NJË LUAN  i vendosur për të sulmuar.

Kodi i jetës së egër është thyer. Gjembi, Qiellorja dhe Sypatremburi duhet të bashkojnë interesat e tyre për drejtësi… përpara se ekuilibri i dobët i Tokave të Kurajës të shkatërrohet një herë e përgjithmonë.

Çmimi: 1,000.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !