20. Muza Kaliopi

nga Joan Holub & Suzanne Williams #Roman për Fëmijë 8-12 vjeç, #Mitologjia greke

Përktheu: Ajsela Koka

Nr i faqeve:  148

Përshkrim i shkurtër

A do të mundet kjo muzë të gjejë frymëzimin e saj?

Që kur frymëzoi Homerin për të shkruar veprat e tij epike, Kaliopi ndien se ka shumë për të dhënë, pasi merr një ftesë për të hyrë në Akademinë e Malit Olimp. Pastaj, ajo gjithnjë është ndier si e lënë në hije, për shkak të tetë motrave të saj më të mëdha tepër të talentuara.

Kur i paraqitet një projekt i madh në Arkitektologji, Kaliopi e di se është shansi i saj për t’i treguar gjithkujt se çfarë di të bëjë. Po, pasi përpiqet të gjejë idenë e përsosur, Kaliopi kupton se gjetja e një shoqeje dhome mund të jetë gjëja që i nevojitet për t’u përqendruar e për të studiuar, njësoj siç bënte kur ishte me të motrat në shtëpi. Në një kohë kur të gjithë janë të shoqëruar, Operacioni Gjej Shoqen e Dhomës mund të jetë më i vështirë sesa projekti i Arkitektologjisë!

A do të mundet Kaliopi të gjejë frymëzimin, shoqen e dhomës dhe vendin e saj në skenën e jetës?

Çmimi: 550.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !