Meles Trimi

nga Görkem Yeltan #Roman për fëmijë mbi 9 vjeç  

Përktheu: Stefan Vuçani 

Nr i faqeve: 126 

Përshkrim i shkurtër

Meles Trimi dhe Ediku janë dy shokë  punojnë  bashku. Ata banojnë  një qytet nëntokësor dhe e quajnë veten “zgjidhës problemesh”.  Ndërsa i kalojnë ditët duke pritur  t’u vijë ndonjë punëndodh një histori nga ato  dëshirojnë ataTrokasin  derën e tyre dhe u kërkojnë ndihmë dy bien  gjurmët e një misteri zgjatet deri  krijimin e këtij qyteti nëntokësorJanë vjedhur pesë vezë  arta gjarprikjo ngjarje i hedh  dy djemtë  aventura  tjera plot me  papritura. 

Çmimi: 400.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !