Të Jetosh e Mbuluar 

nga Deborah Ellis #Grupmosha 8-12 vjeç; Letërsia për të rinj

Përktheu: Dritan Koka

Numri i Faqeve: 160

Përshkrim i shkurtër

Përfytyro të jetosh në një vend, ku gratë nuk mund të dalin nga shtëpia pa qenë të shoqëruara nga një burrë. Përfytyro të jesh e detyruar të veshësh rroba, që mbulojnë çdo centimetër katror të trupit tënd, përfshirë fytyrën. Kjo është jeta në Afganistan. Kjo është jeta, ndaj së cilës ngre krye Parvana njëmbëdhjetëvjeçare, e cila tani mban çadorin dhe një ditë, shumë shpejt, do t’i duhet të mbajë burkan, si e ëma dhe e motra. Po Parvana është e fortë dhe lufton për veten dhe për familjen. Pret flokët, maskohet si djalë dhe punon. Për të gjithë,për veten,për të ndryshuar gjërat.

Çmimi: 600.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !