16. Meduza e Pasur

nga Joan Holub & Suzanne Williams #Roman për Fëmijë 8-12 vjeç, #Mitologjia greke

Përktheu: Ajsela Koka

Nr i faqeve:  160

Përshkrim i shkurtër

Prekja e (pa)artë

Meduza, vajza e gjelbër e Akademisë së Malit Olimp, është e lodhur duke jetuar gjithnjë nën hijen e dy motrave të saja më të mëdha. Ajo ka një shans të lërë gjurmë në Komikonkurs dhe dëshiron të fitojë! I vetmi problem? Një tarifë prej pesëmbëdhjetë dhrahmish, që për Meduzën është si një milion dhrahmi. Po, pasi mbreti Mida i kalon Meduzës fuqinë për të kthyer në ar çdo gjë që prek, ajo mund të paguajë tarifën e hyrjes… e shumë të tjera! Por a do t’i sjellë kjo prekje më tepër telashe sesa famë?

Çmimi: 550.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !