Rreth Kafshëve

nga Kęstutis Kasparavičius #Tregime për fëmijë 6-10 vjeç

Përktheu: Ajsela Koka 

Nr i faqeve: 56 

Përshkrim i shkurtër

“Rreth Kafshëve” është një përmbledhje me tregime të shkurtra, ku do të takoni jo vetëm mace, qen, por edhe pelikanë, pinguinë, rosakë e shumë shokë të tjerë të Kęstutis Kasparavičius. Do ta shikoni se edhe kafsha më e vogël dhe e avashtë si kërmilli, mund të jetë jo më pak e rëndësishme se një ari i madh polar. 

Çmimi: 500.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !