Fëmijët e Fundit në Tokë 1

nga Max Brallier #Roman për Fëmijë 8-12 vjeç

Përktheu: Dritan Koka

Nr i faqeve: 240

Përshkrim i shkurtër

Që kur Apokalipsi i Përbindëshave ka pllakosur qytetin, trembëdhjetëvjeçari Xhek Salivan ka jetuar në një shtëpi mbi pemë, të cilën e ka armatosur deri në dhëmbë, për të mos përmendur videolojërat dhe rezervat e pafundme me biskota Oreo, të marra nga dyqanet e braktisura. Po Xheku nuk mund t’ua dalë dot i vetëm hordhive me Zombi, Djaj me Krahë e Kacavjerrëse të Gjalla. Prandaj ngre një skuadër me: shokun e tij të ngushtë Kuint, Dërkun, Rovërin dhe Xhunin.  A do të arrijë Xheku me ndihmën e tyre të mposhtë krijesat apokaliptike dhe të mos jetë më një djalë i zakonshëm?

Çmimi: 800.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !