Hans Brinkeri

nga Meri Meps Doxh #Roman; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Manushaqe Bako

Numri i Faqeve: 240

Përshkrim i shkurtër

Çmimi Farfuritës!

Vendi është Holanda, ngjarjet zhvillohen një shekull më parë. Ndërsa historia është e përjetshme: një djalë i varfër që dëshiron të pohojë vlerën e vetes dhe të ndihmojë babanë tmerrësisht të sëmurë. Kjo është edhe historia e Gretelit, motrës së vogël të Hansit, e cila ëndërron, gjithashtu, të fitojë garën e patinimit, trofeu i së cilës janë patinat e argjendta. Po mbetet shumë për t’u bërë, ka probleme për t’u zgjidhur dhe është një mister i madh për t’u zbuluar, përpara se Hansi, Greteli, Brinkerët dhe miqtë e tyre të mund të shtien në dorë më të madhin ndër të gjithë çmimet: lumturinë!

Çmimi: 620.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !