Fantazma e Operës

nga Gaston Lëru #Roman; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Ajsela Koka

Numri i Faqeve: 240

Përshkrim i shkurtër

Muzikë… dhe Marrëzi!

Në Shtëpinë e Operës po ndodhin gjëra të çuditshme, të cilat askush nuk mund t’i shpjegojë. Zërat flasin për një njeri misterioz të maskuar, që shumë vetë pretendojnë se e kanë parë, ndërsa të tjerë nuk pranojnë se ai ekziston. Po kur një këngëtare e re bukuroshe bie nën magjinë e fantazmës, burri që e dashuron duhet të ndeshet ballë për ballë me një mizori të papërshkrueshme, në mënyrë që ta shpëtojë!

Çmimi: 620.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !