18. Hestia e Padukshme

nga Joan Holub & Suzanne Williams #Roman për Fëmijë 8-12 vjeç, #Mitologjia greke

Përktheu: Ajsela Koka

Nr i faqeve: 150

Përshkrim i shkurtër

një recetË për Famë dhe fat(keqësi)

Hestia, perëndesha e ëmbël e vatrës, e dashuron gatimin, por është tepër e ndrojtur për të ndarë këtë pasionin me nxënësit e tjerë. Sallata e saj e famshme jambrozia është nga më të preferuarat në AMO, por askush nuk e ka idenë se receta e kujt është!

Kur i duhet të zgjedhë një simbol, që përfaqëson më së miri veten për konkursin Shërbimi ndaj Racës Njerëzore, shoqja e saj e klasës qesh me zgjedhjen e saj të parë të një ene gatimi të zakonshme. Pas sikletit fillestar, Hestia vendos të thyejë guaskën dhe të mos jetë kaq e padukshme për këdo rreth e rrotull në AMO.

Me ndihmën e Famës dhe një djali me bisht hardhuce me emrin Aska, ajo nis të kuptojë se ka shumë për t’u ofruar të tjerëve. Por a do të mundet të tregojë më të mirën e vetvetes përpos gjithçkaje?

Çmimi: 550.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !