Lufta e Klaneve, Zjarr dhe Akull 2

nga Erin Hunter #Roman për Fëmijë 8-12 vjeç

Përktheu: Dritan Koka

Nr i faqeve: 325

Përshkrim i shkurtër

VETËM ZJARRI MUND TA SHPËTOJË KLANIN TONË

Zemër zjarrti është tashmë një luftëtar i Klanit të Bubullimës, po rreziku ende fshihet në pyll. Macet e Klanit të Lumit po bëhen nervoze, ndërsa Klani i Erës është i dobët dhe po përballet me kërcënime nga të gjitha anët. Ndërsa tensioni arrin në pikën kulmore, Zemërzjarrtit i duhet jo vetëm të ndeshet, por edhe të përballet me tradhtinë brenda vet Klanit të tij.

Çmimi: 1,000.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !