Ezopi me Ilustrime

nga Ezopi #Fabula për Fëmijë 8-12 vjeç

Përktheu: Dritan Koka

Nr i faqeve: 240

Përshkrim i shkurtër

FABULAT E EZOPIT

Këtu nuk gjen vetëm breshkën dhe lepurin, karkalecin dhe milingonën, po shumë krijesa të mrekullueshme, që i kanë zbavitur dhe këshilluar njerëzit për mijëra vjet. Ezopi rrëfimtar jetoi në Greqinë e lashtë, larg nesh në kohë dhe hapësirë, po fabulat e tij të shkurtra e të mençura kanë po aq kuptim për ne sot sa kishin edhe kur ai i tregoi kohë më parë…

Çmimi: 620.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !