I rrëmbyeri

nga R. L. Stivënson #Roman; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Ajsela Koka

Numri i Faqeve: 114

Përshkrim i shkurtër

Fillimisht Dejvid Belforit i mbytet anija. Më pas takohet rastësisht me kryengritës të rrezikshëm. Më tej akoma ndiqet këmba-këmbës nga njerëzit me uniforma të kuqe. Është një aventurë e pareshtur në Hajlendsin Skocez për të riun Dejvi – dhe gjithçka ndodh sepse ai ishte…

Çmimi: 450.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !