Ana Flokëkuqja

nga Ljusi Maud Montgomëri #Roman; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Ajsela Koka

Numri i Faqeve: 134

Përshkrim i shkurtër

Ajo është një jetime e guximshme. Një vajzë e vetmuar. Një shoqe gazmore. Një ëndërrimtare. Gjithmonë ka dashur të ketë një vatër familjare dhe tani e ka gjetur. Thjesht quajeni…

Ana Flokëkuqja!

Çmimi: 450.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !