Dr. Xhekill dhe Z. Hajd

nga R. L. Stivënson #Roman; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Dritan Koka

Numri i Faqeve: 130

Përshkrim i shkurtër

Doktor Henri Xhekilli është një person i sjellshëm dhe i respektuar. Ai është një nga mjekët më të mirë në tërë Londrën. Por është njeri kurioz. Dhe pikërisht kjo kureshtje e shtyn të pijë një ilaç të fuqishëm që e ka përgatitur vetë, gjë që e kthen në një vrasës të pamëshirshëm, të quajtur zoti Iduërd Hajd. Doktor Xhekilli tani ka dy personalitete: ditën është mjek miqësor, po natën bëhet vrasës i llahtarshëm. Tashmë i tërë qyteti duhet të ruhet nga prania e rrezikshme e njeriut…

Doktor Xhekill dhe Zoti Hajd

Çmimi: 450.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !