E Ka Radhën Tjetri

nga Karen M. McManus #Roman; #Mister #Thriller 

Përktheu: Manushaqe Bako

Nr i faqeve 334

Përshkrim i shkurtër

MIRË SE VJEN PËRSËRI NË GJIMNAZIN BEJVJU –

DO TË ZGJEDHËSH TË VËRTETËN APO SFIDËN?

Ka kaluar një vit që kur Simon Kelleheri u nda nga jeta. Mejvi ndjek klasën e njëmbëdhjetë në Gjimnazin Bejvju. Zor se flitet më për vdekjen e Simonit.

Mirëpo shfaqet një lojë anonime: “Të Vërtetën apo Sfidën”, që mban pezull gjithë nxënësit. Kushdo që nuk pranon të luajë, do të dalë zbuluar. Kur vjen radha e Mejvit, ajo refuzon të marrë pjesë – dhe bien kambanat e alarmit. Papritmas Gjimnazi Bejvju mbledh përsëri: kureshtarët, gazetarët, policinë.

Sepse ka ndodhur një tjetër vdekje…

EMOCIONUES, TËRHEQËS, FIN: VAZHDIMI MAHNITËS I BESTSELLERIT “NJËRI NGA NE PO GËNJEN“!

Çmimi: 1,200.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !