Karen M. McManus është diplomuar për anglisht nga Kolegji Holy Cross dhe ka kryer një master për gazetari nga Universiteti Northwestern. Kur nuk është duke shkruar, i pëlqen të udhëtojë me të birin. NJËRI NGA NE PO GËNJEN ështe romani i saj i parë, i cili hyri menjëherë në listën e librave më të shitur të New York Times.

Në shqip nga Botimet Dritan: Njëri nga Ne po Gënjen

Lista e librave të autorit