13. Athina Krenare

nga Joan Holub & Suzanne Williams #Roman për Fëmijë 8-12 vjeç, #Mitologjia greke

Përktheu: Ajsela Koka

Nr i faqeve:  135

Përshkrim i shkurtër

Kur mbreti Minos shpalos planin e tij për një labirint të ri, të gjithë emocionohen, me përjashtim të Athinës. Me disa lëvizje magjike, Athina krijon një prej labirinteve më të bukur që u kanë zënë ndonjëherë sytë. Por e keqja është se mund ta ketë bërë pak si tepër të ndërlikuar. Pasi hyjnë, askush nuk mund ta gjejë më rrugën e daljes! Dhe kur një nga nxënësit mbetet në kurth brenda labirintit, i takon Athinës ta nxjerrë dhe ta largojë nga një Minotaur i tërbuar, që qëllon të ndodhet atypari.

Çmimi: 550.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !