Mosha e Artë

nga Kenneth Grahame #Grupmosha 8-12 vjeç; #Letërsia për të rinj; #Klasikët

Përktheu: Manushaqe Bako

Përshkrim i shkurtër

Në këtë buketë të ngjeshur episodesh të mrekullueshme prej autorit të “Era mes Shelgjeve”, pesë motrat dhe vëllezërit jetimë, Eduardi, Selina, Sharlota, Haroldi dhe rrëfimtari i paemër luftojnë vazhdimisht kundër tiranisë së të rriturve –Olimpianëve. Aleancat e vështira, që fëmijëve u duhet të lidhin, për t’u arratisur prej censurës së të rriturve, çapkënllëku dhe argëtimi absolut, që ofron libri, e bëri këtë bestseller me t’u botuar për të parën herë. Kjo vepër qëndron përkrah aventurës së shkëlqyeshme të po këtij autori – “Era mes Shelgjeve” – dhe personazhet janë po aq intrigues sa Zhabani, Miu,Baldosku dhe Urithi, duke e kthyer Keneth Grehëmin në një ndër klasikët e letërsisë për fëmijë.

Çmimi: 560.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !