3. Afërdita e Bukur

nga Joan Holub & Suzanne Williams #Roman për Fëmijë 8-12 vjeç, #Mitologjia greke

Përktheu: Ajsela Koka

Nr i faqeve:  166

Përshkrim i shkurtër

Afërdita ka konkurrencë të fortë…

Afërdita kënaqet kur ndihmon të vdekshmit në punët e dashurisë, por i është mërzitur vëmendja e vazhdueshme që rrëfejnë djemtë perëndi ndaj saj në Akademinë e Malit Olimp. Kur ajo vendos t’i bëjë Athinës një shndërrim rrënjësor, ndeshet e papërgatitur me pasojat. Nuk e parashikoi tërë interesin që do të ngjallte pamja e re e Athinës. Dhe sigurisht nuk e mendonte kurrë se do të ndihej xheloze për njërën prej shoqeve të saj të ngushta! Do të jetë në gjendje Afërdita ta hedhë pas krahëve xhelozinë?

Çmimi: 550.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !