Ana Huang është autore e romancës bashkëkohore kryesisht të nxehtë për të rinj, me një dobësi për ankthin dhe alfat. Historitë e saj përmbajnë personazhe të shumëllojshme, nga zemërmirë në të errët, ndonjëherë të koklavitur, por të gjitha kanë fund të lumtur, me shumë shaka dhe skena pikante të spërkatura në të.

Përpos të lexuarit dhe të shkruarit, Anës i pëlqen të udhëtojë, është e fiksuar pas çokollatës së nxehtë dhe ka marrëdhënie të shumëfishta me të dashur imagjinarë.

Lista e librave të autorit