Seria 4 Twisted, Gënjeshtra

nga Ana Huang përkthyer nga Ilir Bashari #Roman 

Nr i faqeve: 586

Çmimi në kopertinë: 1500 L

Përshkrim i shkurtër

Tërheqës, vdekjeprurës dhe mjaft i zgjuar për ta fshehur këtë tipar,

Kristian Harpëri është një përbindësh i veshur me kostumet e përsosura të një zotërie.

Ai as që do t’ia dijë për moralin dhe aq më pak për dashurinë, por nuk mund të mohojë tërheqjen e çuditshme që ndien ndaj gruas, e cila jeton vetëm një kat më poshtë.

Ajo është objekti i dëshirave të tij më të errëta, e vetmja enigmë që nuk mund ta zgjidhë. Dhe kur i vjen në dorë mundësia për t’u afruar me të, i thyen të gjitha rregullat, për t’i ofruar një marrëveshje, që ajo nuk mund ta refuzojë.

Çdo përbindësh ka dobësitë e veta. Ajo është e tija.

Fiksimi i tij.

Varësia e tij.

Përjashtimi i tij i vetëm.

E ëmbël, e ndrojtur dhe introverte, pavarësisht famës në rrjetet sociale, Stela Alonso është një romantike, që e mban zemrën të mbyllur në kafaz.

Mes dy punëve që bën, i mbetet pak kohë apo dëshirë për një lidhje.

Por kur një kërcënim nga e kaluara e shtyn në krahët – dhe shtëpinë – e burrit më të rrezikshëm që ka takuar ndonjëherë, ajo tundohet ta lërë veten të ndiejë diçka për herë të parë pas kaq shumë kohe.

Pavarësisht natyrës së ftohtë të Kristianit, ai e bën të ndihet:

E pasionuar.

E mbrojtur.

Me të vërtetë e dëshiruar.

Kjo e tyrja është një dashuri e shtrembëruar me sekrete dhe e njollosur nga gënjeshtra… dhe kur të vërtetat, më në fund, zbulohen, ato mund të vënë në pikëpyetje gjithçka.

Çmimi: 1,600.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !