Xhein Airi

nga Sharlotë Brontë #Roman; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Dritan Koka

Numri i Faqeve: 136

Përshkrim i shkurtër

E mbetur jetime që në moshë fare të njomë, Xhein Airi shtyn një jetë të vetmuar derisa gjen një strehë në Thornfilld Holl. Xheini më në fund është e lumtur – po diçka e pazakontë ndodh në Thornfilld. Ajo dëgjon të qeshura të frikshme natën dhe një grua fantazmë endet nëpër korridore. Mos po mundohet dikush të shkatërrojë jetën e re të Xheinit? Dashuri, mister, ankth – gjithçka shpaloset këtu, te…

Çmimi: 450.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !