20000 Lega në Det

nga Zhyl Vern #Roman; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Ajsela Koka

Numri i Faqeve: 132

Përshkrim i shkurtër

Zihet rob nga i mistershmi e mizori Kapiten Nemo. Mbetet pa rrugëdalje në një nëndetëse plot thesare përrallore.

Është burg apo parajsë? A është e mundur arratisja?

Bashkohuni me profesor Aronaksin dhe miqtë e tij, ndërkohë që udhëtojnë… 20000

Lega nën Det!

Çmimi: 450.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !