Vajza A

nga Abigail Dean #Mister, #Thriller

Përktheu: Dritan Koka 

Nr i faqeve: 350 

Përshkrim i shkurtër

Leks Greisi nuk dëshiron të mendojë për familjen e saj.  Ajo nuk dëshiron të mendojë për vitet kur u rrit në Shtëpinë e Tmerreve të prindërve të vet. Dhe nuk dëshiron të mendojë për identitetin e saj si Vajza A: vajza që u arratis, motra e madhe që liroi vëllanë më të madh dhe katër vëllezërit e motrat më të vegjël. Ajo e ka pasur mjaft të lehtë t’i shmangte prindërit; babai i saj kurrë nuk doli nga Shtëpia e Tmerreve që vetë e krijoi, ndërsa nëna e kaloi pjesën e mbetur të jetës prapa hekurave. Por, kur kjo e fundit vdes në burg dhe u lë Leksit dhe vëllezërit e motrave të saj shtëpinë e familjes, ajo nuk mund të arratiset më nga e kaluara. Së bashku me të motrën, Evin, Leksi synon ta kthejë shtëpinë në një forcë të së mirës. Por së pari ajo duhet të pajtohet me vëllezërit e motrat e saj dhe me fëmijërinë e ndarë së bashku. 

Çmimi: 1,200.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !