Dhoma e Miqve

nga Helen Garner #Roman

Përktheu: Manushaqe Bako

Numri i Faqeve: 190

Përshkrim i shkurtër

Helena përgatit me dashuri dhomën e vet të miqve për shoqen e saj, Nikolën, e cila po vjen të kalojë ca kohë me të. Për tri javët në vijim, ndërkohë që Nikola i nënshtrohet trajtimit që beson se do t’i kurojë kancerin në stad të përparuar, Helena bëhet infermierja e saj, shërbyesja, engjëlli mbrojtës dhe gjyqtarja e ftohtë.

Dhoma e Miqve është një histori e paharruar mbi atë çka i ndodh miqësisë, kur hapen kartat.

“Një perlë e vogël kompakte ndjeshmërie dhe mirëkuptimi, e rrëfyer me hijeshi dhe humor.” Herald Sun

“Kaq i vërtetë, sa në faqet e fundit ndjeni që jo vetëm keni lexuar një roman të mrekullueshëm, po që keni përjetuar jetën vetë.” The Times

Çmimi: 650.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !