Uorzëll Gamixh

nga Barbara Euphan Todd #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Dritan Koka

Nr i faqeve: 172

Përshkrim i shkurtër

“I përshtatshëm për çdo njeri mbi tetë vjeç.”

Kjo është historia e famshme e magjepsëse e Barbara Todit mbi Uorzëll Gamixhin, dordolecin, që ka tri ditëlindje; një për kokën prej rrepe, një për mesin e tij të veshur me këmishë blu dhe një për këmbët prej kashte. Ai ka, gjithashtu, zemër të artë, humor thumbues dhe një fole gushëkuqësh në xhep.

Xhoni dhe Suzana e takojnë në fermën e Sketërbrukut, ku ata po shërohen nga kolla e mirë dhe pasi ai denjon t’u flasë e t’i marrë me vete në shëtitjet përreth mëhallës, ata nuk kalojnë asnjë moment të mërzitshëm, ndonëse do të kenë jo pak çaste të vështira.Ky libër gazmor e i këndshëm është mënyra më e mirë për t’i bërë fëmijët dhe të rriturit t’i shohin gjërat e fshatit me interes dhe entuziazëm.

Çmimi: 560.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !