Unë jam Zllatan Ibrahimoviç

nga David Lagercrantz dhe Zlatan Ibrahimović #Biografi

Përktheu: Dritan Koka

Nr i faqeve 404

Përshkrim i shkurtër

Ky libër i kushtohet familjes sime dhe miqve të mi, të gjithë atyre që më kanë ndjekur dhe kanë qëndruar përkrah meje në ditët fatlume dhe të vështira. Dua t’u kushtoj një mendim edhe të gjithë fëmijëve, sidomos atyre që ndihen pak të çuditshëm e të ndryshëm, që nuk pranohen deri në fund dhe që bien në sy për motive të gabuara. Nuk ka asgjë të keqe të mos jesh njësoj me të tjerët. Vazhdoni të besoni në vetvete; sikurse mëson historia ime, në fund, pavarësisht nga gjithçka, secili mund të gjejë rrugën e vet. 

Çmimi: 1,300.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !