Udhetim ne Qender te Tokes

nga Zhyl Vern #Roman; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Dritan Koka 

Numri i Faqeve: 240

Përshkrim i shkurtër

Një Kërkim Heroik!

Bashkohuni me profesor Hardvigun, nipin e tij, Herin dhe udhërrëfyesin e tyre islandez, Hansin, në kërkimin e guximshëm, drejt qendrës së tokës, brenda një vullkani. Të udhëhequr nga një pergamenë e lashtë, e shkruar me një kod runik misterioz, tre eksploruesit ndeshen me stuhi të potershme, kafshë të egra parahistorike, dete të gjera nëntokësore dhe njerëz të egër shpellash. Do ta përmbushin kërkimin? Do të mbërrijnë në qendër të tokës…?

Çmimi: 620.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !