Te Mjeret

nga Viktor Hygo #Roman i Përshtatur për Fëmijë 8-12 vjeç

Përktheu: Ajsela Koka

Nr i faqeve: 124

Përshkrim i shkurtër

Një dimër të tmerrshëm Zhan Valzhani vjedh një bukë për të ushqyer mbesat dhe nipërit e vegjël. Ai kapet dhe futet në burg – për nëntëmbëdhjetë vjet! Kur, më në fund, del, Zhani ndërron emrin dhe mundohet të nisë një jetë të re. Por inspektori zemërlig Zhaver dëshiron ta rikthejë në burg. Teksa Zhani fshihet nga njerëzit e ligjit, ai kujdeset për të sëmurët, të poshtëruarit dhe të varfrit – ata që njihen si…

Çmimi: 450.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !