Aventurat e Robinson Kruzoit

nga Daniel Defo #Roman; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Dritan Koka

Numri i Faqeve: 240

Përshkrim i shkurtër

Anijembytur!

Një stuhi e fuqishme në det shkatërron anijen e Robinson Kruzoit. Vetëm ai mbijeton dhe përplaset në brigjet e një ishulli të shkretë. Në këtë histori të madhe aventure mbijetese dhe guximi, Kruzoit i duhet të mbledhë tërë forcën dhe inteligjencën për të mbijetuar e përparuar kundër vështirësive të pamata. Ky është një tregim mahnitës i një të riu, që tejkalon vetminë, zbut kafshë të egra, lufton kundër kanibalëve mizorë dhe kundër piratëve të rrezikshëm në një betejë njëzetetetëvjeçare për të qëndruar gjallë!

Çmimi: 620.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !