Qyteti i Baltës 

nga Deborah Ellis #Grupmosha 8-12 vjeç; #Letërsia për të rinj

Përktheu: Dritan Koka

Numri i Faqeve: 160

Përshkrim i shkurtër

Shauzia, shoqja e ngushtë e Parvanës, është arratisur nga Afganistani dhe përballet e vetme me mbijetesën në rrugët e Peshavarit, në Pakistan. Me qenin, si mikun e saj të vetëm, ajo duhet të rrëmojë për ushqim, të lypë para e të kërkojë një vend të sigurt për të fjetur çdo natë. Mund të jetë më keq se jeta e kaluar në një kamp refugjatësh? Një histori e fuqishme, tejet njerëzore, e një vajze plot energji, të vendosur, që përpiqet të marrë në dorë frerët e jetës së saj.

Çmimi: 600.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !