Shtepia me 7 Cati

nga Roshel Larkin #Përralla për Fëmijë 8-12 vjeç

Përktheu: Dritan Koka 

Nr i faqeve: 240 

Përshkrim i shkurtër

Një Shtëpi e Mallkuar!

Shtëpia e vjetër ngrihej e zymtë për shekuj me radhë në qytezën e vogël të Nju Inglëndit dhe kishte strehuar breza të tërë të së njëjtës familje të trishtuar. Në të vjen të banojë Fibi, anëtarja më e re e familjes. Sjellja e saj plot dashuri ndihmon në zbulimin e misterit dhe, më së fundi, i sjell familjes lumturi.

Çmimi: 620.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !