Shtegu i Origonit

nga Frensis Parkman #Roman; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Dritan Koka

Numri i Faqeve: 240

Përshkrim i shkurtër

Bashkohuni edhe ju me vështirësitë dhe rreziqet e Frensis Parkmanit dhe grupit të tij gjatë udhëtimit përmes Fushave të Mëdha në SHTEGUN E ORIGONIT. Takoni pionierët e nisur për në tokën e re të Origonit… jetoni dhe shtegtoni me një bandë indianësh Sju… kalëroni me ta në gjuetinë rrëqethëse të bizonëve në Fushat Perëndimore… dëgjoni ulërimat e ujqve, që enden në kërkim të presë… shihni gjarpërinj me zile, minj me dy këmbë dhe antilopa… vuani nëpër stuhitë e rrezikshme të stepës. Bëhuni gati të përjetoni Perëndimin e madh Amerikan, siç ishte kohë më parë… dhe siç nuk është më sot.

Çmimi: 620.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !