Sherlok Holmsi dhe  Lugina e Frikës 

nga Arthur Conan Doyle #Tregime; #Mister; #Klasikët

Përktheu: Dritan Koka

Nr i faqeve: 216

Përshkrim i shkurtër

Ata të gjithë i jepnin llogari kryetarit të lozhës… Vite më parë një detektiv privat i ardhur nga Çikagoja solli drejtësinë në një qytezë të kapluar nga tmerri. Tani ai do të paguajë. Një e shtënë e dyfishtë në fytyrë nga një armë gjahu e sharruar lë të vdekur një burrë… dhe zbulon një sekret, që ka ndjekur një tjetër burrë matanë oqeanit, duke vënë në gjurmë të tij kriminelët më të pamëshirshëm të botës. Burrit i nevojitet ndihma e një detektivi të madh… Por a do të mundet këtë radhë Sherlok Holmsi ta shpëtojë atë?

Çmimi: 650.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !