Mjekët 

nga Erich Segal #Roman

Përktheu: Manushaqe Bako

Numri i Faqeve: 640

Përshkrim i shkurtër

Shkruar me gjithë pasionin e “Histori Dashurie” dhe forcën e “Klasës”, Erik Segali na fut në jetët e klasës së Shkollës së Mjekësisë së Harvardit të vitit 1962. Romani i tij mahnitës na shfaq zanatin e mjekëve – çfarë ndikon në sjelljen e tyre, intrigat, lëndimi… dhe dashuria. Që nga përgatitja kyçe e pamëshirshme në shkollën e mjekësisë, përmes orëve të pafund të praktikës dhe rezidencës e deri në triumfet (e ndonjëherë tragjeditë) e më tej, “Mjekët” na sjell të gjallë burrat dhe gratë që kërkojnë të shërojnë, po që në fillim duhet të ecin përmes zjarrit.

Në zemër të romanit është marrëdhënia e paharrueshme e Barni Livingstonit dhe Laura Kastelanos, miq fëmijërie, të cilët veçmas arrijnë fama të turbulluara dhe dashuri të pakënaqshme… derisa miqësia e tyre piqet në pasion. Megjithatë, as përkushtimi ndaj njëri-tjetrit, as dhuntitë e tyre mjekësore mund të mos jenë të mjaftueshme për të shpëtuar të vetmen jetë që çmojnë mbi ato të gjithë të tjerëve.

Çmimi: 1,500.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !