Sër Lansëlot, Ku Je?

nga Kejt MekMullan #Roman

Përktheu: Ajsela Koka

Shtriga e ligë, Zana Morgana, i ka bërë një magji të tmerrshme Sër Lansëlotit. Dhe është detyrë e Uiglafit dhe shokëve të vet nga Akademia e Gjuetarëve të Dragonjve ta gjejnë e ta shpëtojnë. Po këta janë thjesht gjuetarë dragonjsh në trajnim e sipër. Munden ata të vënë në majë të gishtit trollët, shtrigat e të tjerë shejtanë, që u pengojnë rrugën?

“Ja një hero i ri, që mund të ishte fare mirë vëllai i vogël i Harri Poterit.”

– Meri Poup Ozborn, autore e serisë “Shtëpia Magjike mbi Pemë”

Lexuesit do të qeshin fort me rrëfenjat më mjeshtërore dhe më maniake që nga libri i Sheskës “Kalorësit e Tryezës së Kuzhinës.” – Booklist

Çmimi: 400.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !