Rregullat e Trurit për  Bebe 

nga John Medina #Prindërim

Përktheu: Ajsela Koka

Numri i Faqeve: 348

Përshkrim i shkurtër

Cila është gjëja më e rëndësishme që mund të bëni gjatë shtatzënisë? Sa kohë televizor mund të shohë bebja juaj? Cila është mënyra më e mirë për t’u përballur me shpërthimet e zemërimit? Shkencëtarët e dinë. Te Rregullat e Trurit për Bebe, Medina ndërton hendekun mes asaj që shkencëtarët dinë dhe asaj që prindërit praktikojnë. Thjesht njëra nga surprizat: cila është mënyra më e mirë për ta bërë fëmijën të arrijë rezultate të larta akademike? Mësojini të kontrollojë impulset. Përmes historive tërheqëse e zbavitëse, Medina na zbulon mënyrën sesi zhvillohet truri i fëmijës – dhe sesi ne mund ta optimizojmë.

Do të mësoni:

  • Kumbaronnatyra e ku fillon ushqyerja
  • Çfarëtë bëni kur emocionet nxehen
  • Sarëndësika aftësia e fëmijës për t’u lidhur me të tjerët
  • Zgjuarsiadhe lumturia janë të lidhura në tru
  • Parashikuesimë i mirë i performancës akademike
  • Ivetmistil prindërimi që prodhon fëmijë të shkëlqyer

Ajo çfarë bëni tani – përpara shtatzënisë, gjatë shtatzënisë dhe gjatë pesë viteve të para të jetës së fëmijës – do të ndikojë të gjithë jetën e tij. Rregullat e Trurit për Bebe është një udhërrëfyes i domosdoshëm.

Çmimi: 1,100.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !